Automate your Marketing
with Womplify




 
kokmi

By: umi arliana yunos

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Sep-2010 06:01 Email | Share | | Bookmark
Raya ke 2

Hooreyyy raya ke 2, kitorg gi jalan betoi2 jalannnnnnnnnnnnnnn huhuuuu have fun
kenyang makan lauk kenduri, jalan2 sambil berlibur wuhuuu






ececehh, atikah yg kuat possing nih sampai terus melompat..horeyyy






time's to draw... hok sorang dok membilang sampai 5 je..itupun 5 terbalik..aiyaaa





Singgah Lanjut jap..ehehee (kaki jln punye idea)




Subhanallah


Friday, 17-Sep-2010 05:26 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 1431h (2010)

Suasana lebaran masih dirasai , sampai ketemu Ramadhan akan datang. Layan gambar raya kokmi & family


Raye yeyyy..tiada dalam gambar; tukang shoot:abg mizan, tak dpt beraya bersama:adik zahri






cucu-cucu atok bersalaman dulu


dhe + balqis & rina possing


ayu je atiqah nonton tb


tunggu ape ni?? duit raye??? hahaha..takde maknenyee..gi mintak kat jpj hahaaa


abg long..haus..mintak air teh o satuu wuuhuuu




Selamat bergembira di hari raya


Friday, 17-Sep-2010 02:52 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan ~ CT Hajar & Amin

Sekali up pastu lama nak tunggu up lagi haha..kali ni kokmi up gambar perkahwinan adik sepupu kat lubok cina, melaka. sampai kat lubok cina dr pahang terus menembak..haha
pernikahan berlansung pada bulan 6 ya..haha bukan tahun lepas. selamat menjamu mata, jika berminat untuk hired saya menembak di majlis pertunangan @ pernikahan anda boleh pm saya @ pm di fb umi arliana sekitar kuantan shj, lain2 lokasi buleh dipertimbangkan
















Saturday, 10-Apr-2010 10:22 Email | Share | | Bookmark
Jahitan Manik "Butik Maya Arvina"

Sesi bergambar pertama yang saya adakan untuk mempromosi jahitan manik dari “Butik Maya Arvina”.
Perkhidmatan jahitan manik menyerlahkan penampilan pakaian anda, sesuai untuk majlis pertunangan, akad nikah, pengapit majlis perkahwinan, makan malam, hari raya dan lain-lain aturcara. Sesuai untuk majlis yang memerlukan anda bergaya anggun dengan kerlipan manik Jepun yang tidak luntur warna & kerlipannya. “Butik Maya Arvina” menjanjikan jahitan yang kemas dengan kerlipan yang bersinar, insyaAllah.
Sebarang pertanyaan atau kemusykilan sila PM di alamat email: serdak_ibnu@yahoo.com (kokmi) atau arvinajb@gmail.com (vina)

Untuk makluman hanya perkhidmatan jahitan manik sahaja disediakan.
Pakej jahitan yang disediakan adalah seperti dalam gambar.
1) Bahagian leher, dada, lengan & badan. Bahagian pesak@tepi mengikut kesesuaian.

Jahitan Manik "Butik Maya Arvina"











Jom buat tempahan


Thursday, 8-Apr-2010 02:06 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Nurul Jannah

Majlis Pertunangan Nurul Jannah, 3 Apr 2010. Adik sepupu saya,
Saya baru tahu nama penuh beliau, takleh pakai kakak sepupu sorang ni..
Jaga diri ya Nurul













[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net